vineri, 21 august 2009

ANARHIST VS. ANARHIST


Patru tineri suspectaţi că aparţin unei organizaţii anarhiste din Germania, opriţi la Vama Giurgiu...sursa: Realitatea TV



Hmmmmm organizatie anarhista? Hai ca e tare asta. Pai si cum s-a infiintat organizatia asta? S-au adunat niste anarhisti...la o ORA ANUME si s-au pus DE ACORD sa infiinteze o organizatie. Au stat frumos la o masa, au ADOPTAT ordinea de zi (pe care au si RESPECTAT-O), au definitivat STATUTUL, dupa care au trecut la alte parlamentari despre viata ASOCIATIVA. Intr-un final au fost cu totii de ACORD. Au facut ALEGERI si au un SEF pe care toti membrii il RESPECTA. Cand acesta ii convoca, primeste o CONFIRMARE de prezenta pe mail si toata lumea se aduna la SEDINTA, in ziua si locul stabilit. Un anarhist tine MINUTA intalnirii pe care o DISTRIBUIE membrilor pentru eventuale COMPLETARI...pana la o DATA anume. Apoi o ARHIVEAZA in dosarul de minute, cu NUMAR de inregistrare si SEMNATURI in original.

Cum devine un anarhist membru in organizatia de anarhisti? Banuiesc ca depune o CERERE semnata pe care ceilalti o analizeaza. Se trece la VOT si daca anarhistul are fapte bune, adica da dovada de un inalt grad de anarhism – este acceptat. Nu vi se ceva suspect? Da’ cand se exclude un anarhist din organizatie de anarhisti? Nu se prezinta la adunari? Vorbeste urat? Boicoteza bunul mers al organizatiei? In mod normal asta trebuia sa fie membru model prin comportamentul lui, nu sa fie exclus.

Atunci cum naibii de exista astfel de organizatii? Oare aharhistii isi platesc la timp cotizatiile, inclusiv 2% din impozit?

Mai multe despre anarhism la http://ro.wikipedia.org/wiki/Anarhism

2 comentarii:

  1. De unde scoti frate toate astea? Matei D.

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa ma inscriu intr-o asociatie de anarhisti, dar sa nu trebuiasca sa ma trezesc dimineata devreme :)

    RăspundețiȘtergere