luni, 17 august 2009

Alergia

Sunt alergic. Nu suport parfumul si mai ales sa intru in body-shop, asa ca s-a intamplat de mai multe ori sa iau Claritine.

Claritine este indicat in ameliorarea simptomelor asociate cu rinita alergica, cum sunt stranutul, rinoreea, pruritul nazal precum si pruritul si senzatia de usturime la nivel ocular. Semnele si simptomele nazale si oculare sunt ameliorate rapid dupa administrarea orala a produsului. Claritine este de asemenea indicat pentru ameliorarea simptomelor si semnelor din urticaria cronica si alte afectiuni alergice dermatologice.

Intrebarea care ma macina este daca poti sa faci alergie de la un antialergic. Adica daca iau mai multe comprimate de claritine, fac alergie?

PS. In cazul in care mai e cineva care se intreaba ce pateste un barbat care isi administreaza pilule contraceptive, raspunsul este NIMIC.

4 comentarii:

  1. Nu sunt alergic decat la cei care au prea multe alergii... nu pot face mai nimic, ca hop si alergia. E normal sau nu dar personal devin alergic la alte persoane :D.

    PS: In cazul in care cumparati tampoane pentru femeia iubita, sa nu va mire cand farmacista se intreaba "daca ti se potrivesc".. nu se stie niciodata :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ...foarte tare. chiar ca m-ai pus pe ganduri cu chestia asta. mona

    RăspundețiȘtergere
  3. oamenii au nevoie de probleme sa poata functiona cum trebuie, sa aiba lucruri de rezolvat, sa aiba boli si tratamente complicate. daca stralucesti de sanatate o sa te urasca toata lumea. si ce e de facut? ca in proverb: cine nu are boli sa-si inventeze :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Raspunsul la ultima intrebare de unde-l stii? ar trebui sa scrii o povestioara si despre asta, nu crezi? ne tii asa cu sufletul la gura....ntz ntz ntz!

    RăspundețiȘtergere